Hotels, festivals, leerlingen: veel diensten bij Taxi Cab Breda

Op zoek naar een taxibedrijf in Breda? Taxi Cab Breda staat 24/7 paraat om u te brengen naar uw bestemming. Met onze personenwagens en taxibussen kunnen wij allerlei doelgroepen op een goede manier vervoeren. Zo is het bij ons mogelijk om groepen te vervoeren. Dit kan bijvoorbeeld draaien om leerlingenvervoer, maar ook om vriendengroepen die samen gezellig naar een festival gaan. Daarnaast hebben wij een excellente dienstverlening als het gaat om ons vervoer rondom hotels en restaurants, en is het ook mogelijk om in het weekend vanuit het uitgaansgebied een taxi te nemen. Onze taxi’s zetten wij in voor zowel particulier als zakelijk vervoer bij Taxi Cab Breda in Breda.

BOB-taxi in Breda

De BOB-taxi van Taxi Cab Breda werkt simpel. Heeft u te diep in het glaasje gekeken, maar bent u wel met eigen vervoer? Maar heeft u geen zin om in de ochtend weer moeilijk te doen om uw auto terug te krijgen? Dan heeft Taxi Cab Breda de oplossing met de BOB-taxi. Onze chauffeur haalt u en uw auto op bij de uitgaansgelegenheid en zet u thuis af. Vervolgens wordt de chauffeur door een van zijn collega’s weer opgehaald, zodat de auto bij u voor de deur kan blijven staan. Dat is in het kort de BOB-taxi van Taxi Cab Breda in Breda.

Pakketvervoer via taxibedrijf in Breda

Taxi Cab Breda verzorgt pakketvervoer vanuit Breda en omstreken. Met deze service zorgen wij ervoor dat een pakketje snel op de bestemming arriveert. Dat is bijvoorbeeld handig als uw bedrijf een bepaald onderdeel met spoed nodig heeft en dat elders moet worden opgehaald. Of juist dat het pakket snel moet worden weggebracht naar een afgesproken locatie. Wij zijn er in ieder geval om te voorkomen dat uw bedrijfsprocessen vertraging oplopen. Doordat wij de beschikking hebben over taxibussen, draait het niet alleen maar om kleine pakketjes, maar ook groter transport van goederen. Wij vertellen u graag meer hierover, bij Taxi Cab Breda in Breda.

De diensten van Taxi Cab Breda op een rijtje

Taxi nodig in Breda?

Bel Taxi Cab Breda! Wij vervoeren u graag, waar u ook naartoe wil. Neem nu contact op met ons taxibedrijf in Breda.

+316 44 95 09 97

24/7 bereikbaar

contact@taxihollandcab.nl

stuur ons een bericht